Podaný verí, že Slovan vráti Trenčínu prehru v lige (FOTO)

Finále Slovnaft Cupu mal Slovan dobre rozbehnuté. Po polčasovej remíze a niekoľkých šanciach na jednej i druhej strane udrel ako prvý Adam Zreľák a vyzeralo to, že belasí sú k trofeji blízko. „Okrem gólu sme mali k dispozícii ešte niekoľko dobrých šancí, išli sme sami na bránku, ale nevyriešili sme tieto situácie dobre. Jednoducho musíme dať z takýchto šancí viac gólov, ten jeden sa napokon ukázal ako nedostačujúci,“ hodnotil  zápas Jakub Podaný. Šance na ďalšie góly mali Kubík, Zreľák, Vittek i Saláta, zostali však nevyužité. V druhom polčase sa po vedúcom góle rozhodol tréner hostí Ševela prestriedať a to sa ukázalo ako rozhodujúce. Do hry vstúpil Maierhofer a ten zariadil dva góly hostí. Tento fakt označil ako kľúčový aj obranca Slovana a hoci druhý gól zaváňal postavením mimo hry, nič to nezmenilo na konečnom výsledku. „Hrali sme tak ako sme chceli, určite sme mohli viac držať loptu. V druhom polčase sme boli trochu pasívni, ale hrali sme proste tak, aby sme vyhrali pohár. Bohužiaľ sme dostali gól na 1:1 a to vlialo Trenčanom silu do žíl a my sme sa už nedokázali dostať do zápasu,“ povedal český legionár.

????????????????????????????????????

V Trnave bolo na finále pohára zvedavých vyše osemtisíc divákov, najväčšie zastúpenie mali samozrejme oba tábory aktérov zápasu. Fanúšikovia belasých vytvorili hráčom výbornú atmosféru, hráči sa im chceli odvďačiť trofejou. Napokon sa však museli pozerať na oslavy Trenčanov. „Bolo super, že nás prišlo povzbudiť toľko fanúšikov. Chceli sme pre nich získať trofej. Neviem, čo mám k tomu povedať, sme sklamaní, chceli sme byť prví my,“ dodal Podaný.

Hráči teraz musia na neúspech v pohári čo najskôr zabudnúť a pripraviť sa zodpovedne na boje o titul. Šanca stále žije a rozhodne sa v nadchádzajúcich dvoch zápasoch. Slovan už v pondelok cestuje do Žiliny a o týždeň privíta doma práve Trenčín. „Ja verím, že porazíme Žilinu a potom si to o titul rozdáme doma s Trenčínom a že ten koniec nedopadne pre nás tak zle, ako vo finále pohára.  Šanca stále žije, to nie je nič nové. Skúsime to,“ verí Jakub Podaný.

[Best_Wordpress_Gallery id=“24″ gal_title=“SP_2016″]

Pridaj komentár