HBT zakončil základnú časť na šiestom mieste, o týždeň ho čaká prvé kolo play-off

Hokejbalisti Slovana majú za sebou základnú časť. Obsadili v nej šieste miesto, keď im po vydarenej prvej polovici postupne klesali výkony a nevyhli sa niekoľkým zaváhaniam. V play-off však chcú opäť dosiahnuť na vrchol a vystúpiť na najvyššie priečky. Vyraďovacie boje sa hrajú na tri víťazné zápasy a HBT čaká v prvom kole odveký rival -Lizards Stupava. Hrať sa bude už tento víkend.

30. kolo ZHbL

HBT SLOVAN Bratislava – JOKERIT Petržalka B 5:2 (1:0,3:1,1:1)
Góly: 3. Jančovič (Divald, Stopiak)PP, 18. Guba (Lovaš), 20. Divald (Šarmír), 21. Divald (Hromek) SH, 35. Lovaš (Baláž) – 20. Soos TS, 36. Dudík (Augustín)

Slovan: Harant – Jančovič, Stopiak, Furek, Hromek, Benovič Divald, Jankovič, Šarmír, Guba, Baláž, Lovaš, Habšuda, Post, Cvengroš.

Michal DROBNÝ (tréner): „Do zápasu sme nastúpili bez väčšiny hráčov základnej zostavy napriek tomu, že sme stále mali o čo hrať. Mužstvo nastúpilo od začiatku koncentrované a pripravené bodovať naplno. Začali sme výborne a prvý gól len potvrdil, že chceme brať tri body. Vyšiel nám aj vstup do druhej tretiny, ale na chvílu nás pribrzdil gól súpera z trestného strieľania. Ako rozhodujúce sa ukázali dva rýchle góly, ktoré sme dokázali dať v krátkom čase o to viac, že druhý bol v oslabení po ukážkovej akcii. V poslednej tretine sme síce inkasovali, ale zápas sme umnou kolektívnou hrou doviedli do víťazného konca. Mužstvu patrí pochvala za kolektívny výkon a bojovnosť.“

Pridaj komentár