V Senci remíza s Podbrezovou

ŠK Slovan Bratislava – ŽP Šport Podbrezová 2:2 (0:1)

Góly:  62. Šefčík, 90 Priskin 11m – 30. Podio, 67. Rendla

Žlté karty: Podaný – Podio, Viazanko, Kupčík, Šafranko

ŠK Slovan Bratislava: Greif – Kotula, Simović, Sekulić , Podaný – Scott (64. Kopičár), Savičevič – Šefčík (90. Lády), Kubík, Kele (54. Gonzáles) – Priskin.

ŽP Šport Podbrezová: Lukáč – Turňa, Krivák, Kostelný, Djordjevič – Podio, Vajda (86. Kupčík) – Viazanko, Peševski (69. Duda), Šafranko – Rendla.

Diváci: 528

Belasí zakončili sezónu v Senci. Už vo štvrtej minúte zakombinoval Kubík so Šefčíkom, ktorý nahral Savičevičovi, jeho ďalekonosný pokus vystrašil Lukáča. Podbrezová kontrovala Peševského hlavičkou. Akcie sa striedali na oboch stranách, zakončeniu chýbala presnosť. V 20. minúte zahrával Kubík po faule na Priskina priamy kop. Jeho strela skončila iba na múre. Po ďalšej Priskinovej akcii bol blízko ku gólu Podaný, odrazenú loptu nedopravil do siete ani Priskin. V 30. minúte zahrávala Podbrezová priamy kop, Podiova strela skončila v bráne 0:1. Ten istý hráč preveril Greifovu pozornosť aj o pár minút neskôr. Brankár Slovana jeho pokus vytesnil na roh. V závere prvého polčasu sa na trávniku v šestnástke ocitol Scott, hlavný rozhodca zákrok na záložníka Slovana neodpískal.

Diváci neúnavne hnali Slovan dopredu. Ten sa pokúšal o vyrovnávajúci gól. Blízko k nemu bol po Šefčíkovej akcii Podaný, po ňom striadajúci Gonzáles vyzval do zakončenia Savičeviča. Jeho strela iba tesne minula ľavú žrď. Tlak Slovana vyústil do vyrovnávajúceho gólu, keď v 62. minúte Savičveič ponúkol gól Šefčíkovi. Hostia sa po chybe Slovana v obranných radoch ujali vedenia, keď Rendla prekonal Greifa.  V 84. minúte sa do čistej možnosti dostal Kubík, ktorého v päťke našiel Gonzáles. Vyrovnať sa mu nepodarilo, naopak sám sa zranil, v zápase pokračoval.  V záverečnej snahe sa mohol do streleckej listiny zapísať Gonzáles, skóre sa nemenilo. V nadstavenom čase bol v pokutovom území stiahnutý Lády. Nariadený pokutový kop bezpečne premenil Tamás Priskin.

Pridaj komentár