HC Slovan spúšťa predaj permanentiek

HC Slovan má pred sebou sezónu, počas ktorej oslávi svoju storočnicu. Okrem toho sa predstaví aj v hokejovej Lige majstrov (CHL). Vzhľadom na lepšiacu sa pandemickú situáciu HC Slovan dáva do predaja sezónne vstupenky.

V prvej fáze do stredy 25. augusta do 23:59 h si budú môcť permanentky na novú hokejovú sezónu zakúpiť iba držitelia predkupného práva zo sezóny 2019/20, ktorá sa zatiaľ ako posledná odohrala s divákmi. Uvádza HC Slovan na svojom oficiálnom webe.

V priebehu utorka a stredy 10.-11. augusta obdržia mailom rezervačný kód. Permanentky si budú môcť zakúpiť na väčšine predajných miest siete Ticketportal a tiež online prostredníctvom webu www.ticketportal.sk.

Rezervácia na svoje sedadlá zo sezóny 2019/20 bude zaslaná iba permanentkárom, ktorých miesta sa nachádzajú v nepárnych radoch arény Zimného štadióna Ondreja Nepelu, t.j. v radoch 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 21, 23 a 25.

Vzhľadom na ustanovenia aktuálne platnej Vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva SR (ÚVZ) č. 233 zo dňa 23. júla 2021, paragraf 5, čl. 11, ods. b) „organizátor je povinný zabezpečiť sedenie na hromadnom podujatí v každom druhom rade“bude musieť až do odvolania zostať každý párny rad neobsadený.

Rezerváciu na uplatnenie predkupného práva však dostanú aj všetci jeho držitelia zo sezóny 2019/20 z párnych radoch. Do stredy 25. augusta si na základe tejto rezervácie budú môcť vybrať ktorékoľvek z voľných miest v nepárnych radoch. Aby mali k dispozícii čo najväčší výber, až do tohto dátumu klub nebude predávať sezónne vstupenky novým záujemcom.

Predaj permanentiek novým záujemcom začne až vo štvrtok 26. augusta v dopoludňajších hodinách na všetky voľné miesta v nepárnych radoch.

Od tohto dátumu bude k dispozícii aj Rodinná permanentka 1+1. Bude možné si ju zakúpiť iba osobne na predajnom mieste „Zimný štadión Ondreja Nepelu“. Vzhľadom na svoju výrazne zľavnenú cenu je určená najmä pre rodiča s dieťaťom, ktoré nesmie byť staršie ako 15 rokov (narodené najneskôr po 1. auguste 2006).

V novej sezóne HC SLOVAN uvádza možnosť digitálnej permanentky. Kúpu vo forme digitálnej karty si každý permanentkár bude môcť zvoliť už priamo pri kúpe. V takom prípade mu bude zaslaná mailom do smartfónu, kde si ju pomocou príslušných aplikácií (napr. Wallet) môže uložiť po celú sezónu. Ak sa rozhodne pre tradičnú plastovú kartu, pri kúpe obdrží home ticket/voucher, ktorý si v priebehu mesiaca september do začiatku extraligy jednoducho zamení na predajnom mieste “Zimný štadión Ondreja Nepelu”.

Aj tohtoročné permanentky – digitálne či plastové – budú prenosné. Platia na všetky domáce zápasy základnej časti extraligy (25), domáce zápasy základnej skupiny Champions Hockey League (CHL) (3) a domáce prípravné zápasy (min. 2). Zároveň automaticky zabezpečujú predkupné právo na všetky domáce zápasy play off extraligy, ak doň HC SLOVAN postúpi, za zvýhodnenú cenu, ako aj na každý domáci zápas vyraďovadej fázy CHL v prípade postupu zo skupiny F.  

Ceny tohtosezónnych permanentiek sa pre držiteľov predkupného práva poybujú od 150 do 250 eur v závislosti od sektorov. Pre nových záujemcov sú ceny vyššie v priemere o 18 až 24 percent a pohybujú sa v rozpätí od 210 do 330 eur. Cenové zvýhodnenie pri využití predkupného práva predstavuje 100 až 216 eur (35-45 %) v porovnaní so súčtom cien vstupeniek na všetky zahrnuté domáce zápasy. 

Samozrejme, HC SLOVAN Bratislava si plne uvedomuje, že aktuálna relatívne priaznivá zdravotná situácia (Bratislava v zelenom stupni monitoringu COVID Automatu) sa môže zo dňa na deň zmeniť. Rozhodnutie pustiť vôbec permanentky do predaja, akcionári klubu dlho a zodpovedne zvažovali. V situácii, ktorú naďalej ovplyvňujú rôzne obmedzenia a pravidlá, klub žiaľ nedokáže ponúknuť taký spravodlivý predaj permanentiek, ktorý by vyhovoval úplne každému. Chápeme, že kúpu bude každý fanúšik Slovana starostlivo zvažovať. Permanentky boli napokon do predaja ponúknuté predovšetkým na základe rýchleho prieskumu, v ktorom sa väčšina z držiteľom predkupného práva vyslovila za ich predaj. Preto v prípade, že sa v priebehu sezóny Bratislava dostane zo zeleného stupňa (monitoring) COVID Automatu do horších stupňov a bude nutné obmedziť počet divákov na nižší počet ako bude počet predaných permanentiek, vstup na zápasy počas tejto doby bude prebiehať prostredníctvom tzv. nahlasovacieho formuláru, ktorý bude prístupný iba držiteľom permanentiek.

Zároveň sa klub zaväzuje vrátiť držiteľom pemanentiek alikvótnu časť ceny permanentky za tie zápasy, na ktoré im nebude umožnený vstup z dôvodu zhoršenia príslušného stupňa COVID Automatu a následného obmedzenia počtu divákov na zápasoch, najneskôr do 30. júna 2022.

Každému fanúšikovi, ktorý sa rozhodne zakúpiť si permanentku a aj týmto spôsobom podporí svoj klub, vopred ďakujeme. Sezóna 2021/22 – napriek všetkým opatreniam, ktoré naďalej ovplyvňujú náš každodenný život – môže priniesť veľa radosti a pekných hokejových zážitkov. Slovan si počas nej pripomenie jubilejné 100. výročie od založenia klubu.

Pridaj komentár