Slovan vezie z Podbrezovej plný počet bodov, o všetkom rozhodol Kubík (VIDEO)

ŽP Šport Podbrezová – ŠK Slovan Bratislava 0:1 (0:1)

Gól: 6. Kubík

Žlté karty: Kostelný, Podio –  Dielna

ŽP Šport Podbrezová: Kuciak – Turňa, Kostelný, Krivák, Djordjevič – Vajda, Ježdík – Peševski (66. Sabler), Podio, Šafranko (73. René Duda) – Rendla.

ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Pliatsikas, Sekulić, de Kamps (78. Dielna),, Saláta – Podaný, Kubík, Zreľák, Simović – Priskin (46. Oršula), Vittek (43. Savičevič).

Rozhodovali: Hrčka – Balko,  Weiss

Diváci: 2243

Belasí vstúpili do zápasu výborne, už v šiestej minúte sa po spolupráci Podaného s Kubíkom ujali vedenia. Kubík zaznamenal svoj druhý ligový gól v jarnej časti. Domáci mohli v 12. minúte vyrovnať, ale obranca Krivák hlavičkoval nad Muchvou bránu. Hra sa odohrávala hlavne v strede ihriska, bez vážnejších gólových príležitostí.V 26. minúte Simovič vysunul do krídla Kubíka, jeho center prešiel až na ľavú stranu, kde loptu do vápna posielal Zreľák. Pred Vittekom v poslednej chvíli loptu odkopával Krivák. Po pol hodine hry sa pri postrannej čiare zrazili Vittek s Kostelným. Útočník Slovana ostal otrasený, po krátkom ošetrení sa zapojil do hry. V závere prvého polčasu ho napokon nahradil Savičevič. Ešte pred týmto striedaním nevyužil sľubnú šancu na vyrovnávajúci gól v zápase aktívny Krivák, ktorý v dobrej šanci trestuhodne prekopol. Slovan viedol po prvom polčase 1:0.

V úvode druhého polčasu belasí dvakrát potiahli loptu po ľavej strane, najprv Zreľák nedočiahol na Podaného center, vzápätí ani na Kubíkov. Slovan kontroloval hru, nepúšťal domácich pred Muchovu bránu. Po hodine hry sa pred Kuciakom ocitol Kubík. Jeho hlavička iba tesne minula bránu. Na druhej strane domáci Vajda po rohovom kope iba tesne minuli Muchovu bránu. Slovan odpovedal Zreáľákom, ktorému šancu pripravil Podaný. Na dva nula mohol pätnásť minút pred koncom zvýšiť Kubík, ktorého strelu Kuciak vyrazil, Zreľák mieril z dorážky tesne vedľa. Desať minút pre koncom nevyužili hráči Podbrezovej výhodnú štandardnú situáciu. Slovan si tak z Podbrezovej vezie dôležité tri body.

ohlasy, zdroj:skslovan.com

Nikki Papavasiliou, tréner Slovana Bratislava: „Spokojný som so ziskom dôležitých troch bodov. Vedeli sme, že Podbrezová má bojovný a silný tím, že sa vloží do zápasu. Hralo sa síce na jednom ihrisku, ale videli sme boje na viacerých frontoch. Dôležité bolo, že sme sa dobre prispôsobili štýlu hry súpera a strelili najmä rýchly gól. Potom sme si to už kontrolovali, hoci v druhom polčase sa dostala Podbrezová do miernej výhody častým napádaním. Musím hráčov teda pochváliť za dobrú obranu. Navyše sme si vytvorili šance z protiútokov, škoda len, že sme ich nepremenili.“


video zdroj: huste.tv

Pridaj komentár