Hokejbalisti potvrdili povinné body

Hokejbalistom Slovana zostáva do konca základnej časti odohrať už len jedno kolo. V tom predposlednom zavítali na pôdu predposledného mužstva tabuľky a nič ako zisk povinných troch bodov si hráči nepripúšťali. Po šokujúcom úvode, kedy už po pár sekundách súper viedol, začali víťazný scenár napĺňať. Po divokej prvej tretine prišiel väčší kľud na hokejky hráčov HBT, zvyšok zápasu bol jednoznačne v ich réžii. Mrzieť môžu najmä ďalšie nevyužité šance belasých, ktorých si vypracovali viac ako dosť. V poslednom kole sa HBT predstaví na domácom ihrisku v Petržalke proti Jokeritu.

29. kolo ZHbL

RAPTORS Bratislava – HBT SLOVAN Bratislava 2:7 (2:4,0:2,0:1)

Góly: 1.Biznár (Sýkora), 15.Biznár (Luchava) – 6.Jankovič (Šarmír), 12.Rzavský (Guba), 12.Guba (Rzavský), 14.Divald (Štefaňák,Nemec), 22.Hromek (Čerňanský, Rzavský), 25.Štefaňák (Divald, Nemec), 45.Post (Rzavský, Habšuda)

SLOVAN: Sebestyén – Furek, Stopiak – Hromek, Čerňanský – Gorek, Kopecký – Divald, Štefaňák, Nemec – Guba, Rzavský, Kemény – Šarmír, Jankovič, Lovaš – Beňovič, Post, Habšuda.

Michal DROBNÝ (tréner): „Zápas sme začali veľmi zle, keď už v jedenástej sekunde sme prehrávali 1:0. Naštastie sme sa rýchlo zobudili strelili štyri góly a tretinu nakoniec vyhrali 4:2. Pozitívom bola kombinačná hra mužstva a zisk troch bodov. Negatívom vzhľadom na priebeh zápasu výsledok a hlavne žalostná koncovka. Pred posledným kolom a play-off musíme zapracovať na niektorých herných situáciách a hlavne na koncovke.“

Pridaj komentár