Informácie o vstupenkách na finále Slovenského pohára

ŠK Slovan Bratislava informuje fanúšikov Slovana o predpredaji vstupeniek na finále Slovenského pohára, taktiež o špeciálnych tričkách a preprave. Finále sa odohrá v piatok 29. apríla o 20:30 h na štadióne City Aréna v Trnave proti tímu AS Trenčín.  

Vstupenky a sektory

Klub ma aktuálne k dispozícii 1635 vstupeniek do sektorov č. 15, 16, 17, 46, 47 a 48 na„južnej tribúne“ štadióna City Aréna Trnava. Vstupy do týchto sektorov sú označené písmenami CD. V prípade, že počas predpredaja vstupeniek bude k dispozícii posledných 100 vstupeniek, náš klub požiada o ďalšie vstupenky do vedľajších sektorov.

Predpredaj balíčkov (vstupenka + tričko)

ŠK Slovan Bratislava predáva balíček, ktorý obsahuje vstupenku na zápasšpeciálne tričko s motívom na finále Slovenského pohára. Cena balíčka je 12 Eur. Samostatná vstupenka sa zakúpiť nedá. Všetkým nám ide spolu o to, aby naši fanúšikovia boli jednotne oblečení, a tak spoločne reprezentovali ŠK Slovan Bratislava. Výťažok z tričiek ide na podporu choreografie pre Ultras Slovan. Tí fanúšikovia, ktorí si zakúpili vstupenky už počas derby zápasu, si budú môcť tričká vyzdvihnúť počas stránkových hodín predpredaja (vid. nižšie) alebo priamo v deň zápasu v pokladnici štadióna priamo v Trnave pred sektorom našich fanúšikov už od 17:30.

Na základe žiadosti organizátora zápasu sa vstupenky musia predávať na meno a priezvisko, ktoré bude uvedené na vstupenke. Pri vstupe na štadión bude organizátor kontrolovať zhodu mena a priezviska na vstupenke s preukazom totožnosti.

Predpredaj balíčkov Bratislava a okolie

Pokladnica č.2 na štadióne Pasienky (od Vajnorskej ul. – OC Polus)

24.4. (nedeľa) pred zápasom ŠK Slovan – MFK Skalica a počas polčasovej prestávky v stánku vedľa fanshopu. V nedeľu však ešte nebudú k dispozícii tričká, tie budeme mať od dodávateľa k dispozícii v pondelok. Tričká si budete môcť vyzdvyhnúť na svoje meno v nasledujúcich dňoch predpredaja, respektíve v deň zápasu priamo v Trnave pred naším sektorom.

25.4. (pondelok) od 16:00 do 19:00

26.4. (utorok) od 16:00 do 19:00

27.4. (streda) od 16:00 do 19:00

28.4. (štvrtok) od 16:00 do 19:00

Rezervácie pre mimobratislavských fanúšikov

Ponúkame možnosť záväznej rezervácie balíčkov (vstupenka + tričko) pre mimobratislavských fanúšikov. Rezervácie môžu fanúšikovia zasielať mailom nafanusik@skslovan.com . V rezervácii je potrebné uviesť počet vstupeniek a ku každej vstupenke aj meno a priezvisko. Rezervácie budú prijímané od dnešného dňa až do štvrtka (28.4.) vrátane.

Zarezervované vstupenky aj s tričkami si fanúšikovia budú môcť vyzdvihnúť a uhradiť priamo v pokladni štadióna v Trnave pred sektorom našich fanúšikov a to už od 17:30 až do začiatku zápasu. Pokladnica so zamestnancami ŠK Slovan bude vyhradená iba pre našich fanúšikov.

Preprava na finále

Špeciálny vlak

Ultras Slovan organizuje špeciálny vlak na finálový zápas. Cena prepravy v špeciálnom vlaku (tam a späť) je 8 Eur. Lístky na špeciálny vlak si fanúšikovia môžu zakúpiť na ktorejkoľvek kamennej pobočke spoločnosti Predpredaj.sk (zoznam pobočiek) alebo aj on-line cez internet. V prípade zakúpenia vstupenky on-line je potrebné si vstupenku vytlačiť na laserovej tlačiarni, aby čítacie zariadenie dokázalo pri vstupe do vlaku načítať vstupenku. Odchod vlaku ešte nie je stanovený, sledujte web stránku www.ultrasslovan.sk , kde budú informácie o odchode zverejnené akonáhle bude odchod vlaku potvrdený zo strany železníc.

Klubové autobusy

ŠK Slovan Bratislava organizuje klubové autobusy na finále. Cena prepravy autobusom je 8 Eur. Fanúšikovia si môžu autobusový zájazd zakúpiť priamo počas predpredaja vstupeniek na pokladnici. Odchod autobusu ešte nie je definitívny, predpokladaný čas medzi 17:30 – 18:00. Definitívny odchod ešte zverejníme.

VŠETCI SO SLOVANOM NA FINÁLE !!!

Pridaj komentár