Zreľákov hetrik neunikol skautom z Turecka

Pozornosť tureckého klubu Trabzonspor bola v strede týždňa zameraná na útočníka Slovana Bratislava a kapitána reprezentácie do 21 rokov Adama Zreľáka. Ten sa v kvalifikačnom zápase o postup na ME 2017  proti Turecku presadil strelecky trikrát, z toho raz z penalty.

Podľa denníka Trabzon Media tamojší klub Zreľákov výkon zaujal a jeho skauti si do svojho diára poznačili práve Adamove meno. Podľa týchto informácií budú Zreľáka aj naďalej sledovať a v prípade uspokojivých výkonov 21-ročného rodáka zo Starej Ľubovne, budú kontaktovať hráča i klub.

Zreľák momentálne v Slovane nastupuje na pozícii ľavého obrancu, no dá sa očakávať, že tréner Papavasiliou ho po tomto galapredstavení vytiahne opäť na hrot. Cyperčan po utorňajšom zápase našej 21-ky povedal: „Som rád, že sa Adamovi tak darilo. Ja ho mám veľmi rád a som spokojný s jeho prístupom. Ku každému zápasu pristupuje na 100% a chce na sebe pracovať. Nemá problém hrať na žiadnom poste a kam ho postavím, tam si odohrá štandard. Verím, že čoskoro začne strieľať góly aj za Slovan.“

Pridaj komentár