Slovan s povinným víťazstvom (VIDEO)

ŠK Slovan Bratislava – MFK Skalica 2:0 (1:0)

Góly: 40. Kele, 84.Savičevič

Žlté karty: Milinkovič – Piroška, Hlinka

ŠK Slovan Bratislava:Mucha – Kotula, Dielna (66 Saláta), Sekulić, Podaný – Simović, de Kamps (46. Scott) – Crnkić (Savičevič), Milinkovič, Kele – Vittek.

MFK Skalica:Fišan – Hlavatovič, Dobrotka, Hudák, Vrablec (62. Šebesta), Záhumenský – Ulrich (58. Masaryk), Neoveský (80. Mazán), Hlinka, Piroska – Jakubek.

Rozhodovali:Mastiš – Hrčka, Galo

Diváci: 842

Od prvej minúty sa Slovan pustil do svojho súpera. Milinkovičov priamy kop a ani roh k úvodnému gólu neviedli. V 11. minúte posielal z pravej strany spätnú prihrávku Kotula, našiel Keleho, ktorého strielanú prihrávku sa do bránky snažil usmernil Vittek. Fišan jeho loptu vyrazil. Slovan mal naďalej hru pod kontrolou, otvárací gól v sľubnej šanci Kele. V 24. minúte centroval Milinkovič, Vittekova hlavička Fišanovi problémy nenarobila. Poradil si aj po Keleho strele z uhla. 17- ročného útočníka Slovana v 40.minúte vyslal do brejku Milinkovič, rýchlonohý Kele si vo svojom druhom zápase za A mužstvo zapísal svoj prvý fortunaligový gól 1:0. Už o minútu mohol po Záhumenského centri Jakúbek vyrovnať, Mucha predviedol vynikajúci zákrok.

Slovan otvoril druhý polčas dvojitým striedaním. Už v 48- minúte nahrával Kele Vittekovi, ten v dobrej príležitosti druhý gól Slovana nepridal, jeho pokus poslal nad bránu. Slovan s loptou na kopačkách sa postupným útokom dostával do šancí. Po Savičevičovej prihrávke Milinkovič preveril Fišanovu pozornosť. Skalica sa v ojedinelom výpade dostala pred Muchu, Piroška neuspel. Na druhej sa gólom na 2:0 neskončila Milinkovičova strela. Hra stratila na tempe, Skalica sa osmelila, nebezpečnú šancu si vypracovala v 82. minúte. Jakúbek mohol vyrovnať. Saláta loptu poslal na roh pre hostí. Slovan v 84.minúte pridal druhý gól, keď Podaného spätný center do bránky usmernil Savičevič. Po víťazstve 2:0 si Slovan pripísal do tabuľky tri body.

 video zdroj: huste.tv

Pridaj komentár