V akej súťaži by mal podľa vás Slovan pôsobiť v sezóne 2015/16?

Posledným zápasom proti Jokeritu Helsinki ukončili belasí súťažný ročník 2014/2015.  V ostatnom čase prebiehajú rôzne úvahy, špekulácie o pôsobení hokejistov Slovana v  sezóne 2015/2016. Ako vieme možnosti sú štyri.

Najmenej pravdepodobnejšie účinkovanie je v KHL, v ktorej je účasť Slovana v teoretickej rovine.

KHL-Logo

Najdiskutovanejšiou témou je vstup Slovana do českej Tipsport extraligy, kde budú zástupcovia ligy rokovať o možnom prijatí Slovana.

logo

Podľa vyjadrenia Maroša Krajčího, prípadnú prihlášku do EBEL ligy stačí podať v apríli.

stiahnuť

Slovenská Tipsport extraliga je istota, do nej sa Slovan môže vrátiť.

Print

 

[poll id=“7″]

15 thoughts on “V akej súťaži by mal podľa vás Slovan pôsobiť v sezóne 2015/16?

    • 25. februára 2015 at 16:13
      Permalink

      Podpis. Iba doplním, že v KHL pod podmienkou, že sa nebudú opakovať podobné problémy. Ludia včera prišli, poďakovali a aj odpustili, ale druhýkrát už nikto odpúšťať nebude.

        • 25. februára 2015 at 18:38
          Permalink

          Uff ver, že čo si myslím je úplne nepodstatné 😀 Nevieme čo je v zákulisí, no ak je pravda, že KHL nám zachráni iba ak príde niekoľkomiliónový sponzor, zapláta dlhy hráčom, mestu a ktovie komu, tak je to čistá utópia. A na základe dostupných informácii za posledné dni/týždne je situácia práve takáto, takže..

  • 26. februára 2015 at 14:46
    Permalink

    Trochu zamiešam zhodou v tejto diskusii. Moje poradie je:

    1. KHL (nereálne),
    2. EBEL (môj typ),
    3. TELH,
    4. TEL.

    Aby sme nezostali všetci v šoku z toho, že česká TELH je úrovňou len cca. pol levelu nad slovenskou TEL. Uvedomte si prosím, že v kanadskom bodovaním tej „skvelej“ TELH sú na prvých 10. miestach kanadského bodovania veteráni vo veku 33, 2 x 36, 2 x 38, 41 a 43 rokov (len traja majú pod 30)!
    Dokonca je pravdepodobné, že EBEL, ak sa už TELH nevyrovnala, môže byť kvalitnejšia súťaž, najmä ak sú v nej vyššie rozpočty.

    Keď náhodou bude hrať Slovan v českej TELH, ak by s tým Česi súhlasili, tak to bude najmä kvôli potrebnému nižšiemu rozpočtu ako pre EBEL. Inak som presvedčený o tom, že činovníci v TELH, ktorí naozaj poznajú kvalitu svojej ligy a postavia sa k tejto znalosti bez zbytočnej nadutosti a ješitnosti vedia, že ich liga nie je žiaden zázrak a budú naklonení pôsobeniu Slovana v TELH.

    • 26. februára 2015 at 15:38
      Permalink

      Priznám sa, že nepoznám nikoho, kto by iba okrajovo vedel niečo o samotnej kvalite hokeja v EBEL, môžme sa domnievať, že sa preferuje skôr zámorský štýl, viď naše prípravaky s Viedňou. Čo sa týka kvality českej EXL, tak je fakt čo píšeš o dominantných starších hráčov, ovšem, to je aj dvojsečná zbraň, oni môžu byť vnímaní ako hviezdy ligy, ľudia na nich chodia. Ak by sme tak išli, aj my si niečo podobné môžme dovoliť ako v našej EXL.
      Vo Višňu dúfam v akejkolvek lige 🙂

Pridaj komentár